martes, 18 de agosto de 2009

Treballadors de TMB renombran la cotxera de Ponent com a cotxera Pablo DíezDesprés de 5 anys de l’acomiadament i posterior suïcidi del treballador d’autobusos de TMB i company Pablo Díez, treballadors de TMB van decidir renombrar la cotxera de Ponent com a cotxera Pablo Díez.
D’aquesta manera, aquests treballadors volian retre homenatge a aquest treballador que va ser acusat falsament per la Direcció de TMB de robar l’import d’un bitllet (1’10 euro) i que va ser acomiadat després de 15 anys a l’empresa. Finalment, i després de la seva mort, recordem que la Direcció va haver d’acceptar que la havia acomiadat improcedentment.
Els treballadors d’autobusos de TMB han volgut d’aquesta manera posar de manifest que no obliden aquesta historia i que, per molt que la Direcció, hagi pasat pàgina i mai s’hagi disculpat, encara som molts els treballadors d’autobusos de TMB que tenim en la nostra memòria al company Pablo Díez.

Afegim fotografies de l’acció i adjuntem enllaç amb una cronologia de la historia del company Pablo Díez: http://www.pablodiez.com/Cronología.pdf

No hay comentarios: