viernes, 9 de marzo de 2012

A les Assemblees de Barri, als moviments socials, als col·lectius i a les persones solidàries amb els treballadors/es de busos de TMB:

Gràcies de tot cor

En primer lloc, el Comitè de conveni (format per treballadors/es d’autobusos d’ACTUB, CGT i PSA) volem donar les gràcies a totes les assembles barrials, als moviments socials, als col·lecitus i a les persones que han mostrat el seu suport a la lluita de TMB i que, a dia d’avui, segueixen defensant un Transport Públic i Popular.

Un cop dit això, evidentment, volem deixar clar que nosaltres no estem gens contents de com ha acabat aquest conflicte, que seguix existint per que no s’han resolt les causes que el van propiciar.

No estem contents perquè com a treballadors/es d’autobusos de TMB no hem aconseguit cap de les fites que ens vam establir a la convocatòria de vaga. Una d’elles és el Compliment del Conveni col·lectiu que legalment ens pertoca, i l’altra la eliminació de retallades en el servei d’autobusos.

Evidentment, com a Comitè de conveni acatem el que diu l’Assemblea General de treballadors/es, en agradi o no ens agradi el que surti de la votació a mà alçada.

Com sabeu, el que vam decidir els treballadors/es d’autobusos de TMB en l’Assemblea General del 26 de febrer a la cotxera del Triangle va ser NO acceptar la proposta de la Direcció i NO començar la vaga.

Els motius d’aquestes dues decisions són múltiples i, lògicament, estem disposats a explicar-los on calgui i amb qui calgui. Podeu contactar amb nosaltres a: comitedescansos@gmail.com

També volem transmetre-us el nostre recolzament, en la mesura de les nostres possibilitats, en les futures movilitzacions que organitzeu i en les que altres veïns i veïnes de Barcelona estan realitzant (Línia 112, Línia 35, etc.).

Per últim, constatar que per la nostra part ha sigut un orgull treballar colze a colze amb vosaltres i que estem a la vostra disposició.

Una abraçada fraternal,

Comitè de Conveni

No hay comentarios: