domingo, 20 de abril de 2008

Declaració del POR sobre la lluita dels conductors/es de TMB

Companys i companyes,


Des del Partit Obrer Revolucionari (POR) us faig arribar la nostra més sincera felicitació per l’èxit assolit després de la llarga lluita que heu protagonitzat pels DOS DIES de descans setmanal.

L’acció sindical desenvolupada recollia alhora les vostres reivindicacions i la defensa de una millor qualitat del servei per als usuaris i usuàries. Una lluita justa en la que heu hagut de fer front a la campanya mediàtica al conjunt de la ciutadania per part de TMB així com de diversos mitjans de comunicació.

Una reivindicació i una lluita que hem sentit nostre, amb la que ens hem compromès i contribuït arreu, junt amb bona part d’una ciutadania que no ha acceptat els cants de sirena de la direcció de la TMB, i fins i tot de l’Ajuntament bipartit de les esquerres.

Heu lluitat i heu guanyat. No sempre pot ser així –Frape Behr, Durex, etc. son exemples recents de lluites exemplars on els treballadors i treballadores no han pogut aconseguir els seus objectius-, per això, la vostra victòria és tan important.

Aquests DOS DIES passen a ser un símbol i bandera preuada per molts sectors laborals.

Visca els DOS DIES de descans setmanal!

Visca la lluita de la classe treballadora!

Rebeu una fraternal salutació,


Francesc Matas Salla

Partit Obrer Revolucionari (POR) – Quarta Internacional
Comitè executiu
Secretari polític

15 d’abril de 2008.

No hay comentarios: