sábado, 19 de abril de 2008

Els 3 solidaris amb els buseros a judici

El proper dia 13 de maig, els 3 companys que es van solidaritzar amb els treballadors i amb les treballadores de TMB en vaga seran jutjats, amb imputacions pel moment provisionals (resistència, desobediència) però que podrien ser requalificats fins a atemptat a l’autoritat.
Cal recordar que a un dels tres detinguts, un policia el colpejà al cap amb un esprai. Amb el corresponent part mèdic, s’ha cursat una denúncia per aquesta agressió que es podrà ajuntar en la causa oberta contra els tres represaliats.
En un primer moment, la imputació per atemptat, suggerida pels agents dels Mossos d’Esquadra va ser descartada en realitzar el tràmit de la declaració judicial. Caldrà veure però com evoluciona el cas i sobretot, estar disposades a respondre a les crides solidàries que cap a aquests represaliats es facin.
Solidaritat obrera
En la manifestació realitzada el dia 16 pels buseros en lluita, manifestació que serví per agrarir l’esforç realitzat per tanta gent aliena a l’empresa, un dels representants del comitè de vaga va fer una crida a assumir com a pròpia la repressió que puguin patir els que es van solidaritzar amb la seva lluita.
Així, en el camí de donar una dimensió més gran que la estrictament laboral de TMB, la lluita pels “2 dies”, apel•la a fer efectiu el principi bàsic de la solidaritat obrera.
El dia 13 de maig, per tant, ens jutjaran a totes.
Solidaritzem-nos amb els represaliats en la lluita pels 2 dies!

Info de les detencions:
http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id
http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id

No hay comentarios: