miércoles, 24 de octubre de 2012

Articulo de la Vanguardia . Respuesta de CGT

                                                                 

                                                              La Vanguardia (Clik Aqui)
Una Vegada més la plantilla de TMB torna a ser objectiu de  les plomes millor pagades del nostre arc periodístic.

A Autobusos ja sabem de com funciona la reacció periodística: Extensa nota de premsa de la Direcció de TMB, declaracions de l'alcalde, nota de protesta de la Cambra de Comerç ... i al dia següent ens convertim en el punt de mira dels  nombrosos periodistes que malauradament no acostumen a confrontar la informació que els fan arribar.
El que ens sorprèn ara és que sigui, ni més ni menys, l 'editorial de La Vanguardia la que es presti a aquest joc tant brut..... criminalitzar tota una plantilla de treballadors/es que hem decidit mobilitzar perquè se´ns pagui el que tenim pactat .
L'editorialista de La Vanguardia ens acusa de prendre com a ostatges a la ciutadania i ho soluciona demanant una llei de vaga i més mà dura de l'Autoritat laboral.
Sense Dubte là Direcció de TMB i El senyor alcalde estaran molt Contents amb aquest treball editorial ,que encara que estigui ple d´errades sobre les dades que aporta, ja va bé per la fi que persegueixen: posar a l'Opinió Pública contra els 7,000 Treballadors/es de TMB.
Jo em sento orgullós de treballar a TMB, del Servei quedonem i de tenir com a companys/es una plantilla lluitadora que no es conforma amb seguir el guió que des de determinats mitjans de premsa se´ns vol imposar. La crisi de la que es parla tant a La Vanguardia no l´hem creat la classe Treballadora i per tant no és a nosaltres als qui se´ns ha d´imposar més sacrificis.
Senyors de La Vanguardia TMB encara li deu a la plantilla els endarreriments de l'any 2011, senyors de La Vanguardia la Plantilla de metro i autobusos tindrà el seu sou congelat durant tres anys i Ara a més ens treuran 1.400 € del nostre sou anual.
Crec que tenim més que motius per a mobilitzar-nos i tinc l´esperança, que més aviat que tard, que la ciutadania de la nostra estimada Barcelona, ​​digui d´una vegada prou i desperti d´aquest somni soporífer, en el que ens volen mantenir.

Saturnino Mercader
Conductor de TMB afiliat a CGT


No hay comentarios: