jueves, 4 de septiembre de 2008

Els treballadors/es d’autobusos boicotejan un acte de l’Alcalde de Barcelona i la presidenta de TMB

Avui, dijous 4 de setembre, uns quaranta treballadors i treballadores d’autobusos de TMB han boicotejat l’acte de presentació de la Direcció de TMB de 47 nous autobusos.

Els treballadors/es han mostrat el seu rebuig a aquest acte, a l’Alcalde de Barcelona i a la Direcció de TMB ja que denuncien que a partir del 15 de setembre es reduirà el servei en 45 línies d’autobusos, prolongant encara més l’espera dels usuaris/es en les parades.
A la vegada, també han denunciat l’acomiadament de 80 nous conductors a finals de setembre.

D’aquesta manera, els treballadors/es d’autobusos de TMB han mostrat la incoherència de tenir nous autobusos, però tenir-ne menys circulant pels carrers de Barcelona.
No creiem que la gent de Barcelona que hagi d’esperar-se més a la parada s’acontenti en que l’autobus que arrivi sigui més nou que habitualment.

El Comitè de conveni, òrgan dels treballadors/es d’autobusos de TMB, convoca una roda de premsa pel proper dimarts 9 de setembre a les 10h a Plaça Sant Jaume per aprofundir més sobre les línies afectades, sobre les conseqüències d’aquesta reducció de servei i sobre la situació d’estancament de la negociació de conveni.

No hay comentarios: