martes, 11 de diciembre de 2007

Carta de suport enviada per l'Organització d'Estibadors Portuaris de Barcelona - Coordinadora

A L’ALCALDE DE BARCELONA, SR. JORDI HEREU

AL D. GRAL. DE AUTOBUSOS TMB, SR. IGNASI ARMENGOL

Volem expressar-los el nostre rebuig a la negativa de l’Ajuntament i de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) a negociar amb els conductors/es el descans de dos dies. Es per aquest motiu que els treballadors/es s’han vist forçats a convocar vaga per aquest Nadal.

Els conductors/es tenen tota la nostra comprensió i solidaritat. La seva reivindicació es de justícia. No es pot entendre com una empresa com TMB no els permeti gaudir de dos dies de descans, com la majoria dels treballadors. Tal com denuncien els conductors/es, aquesta situació no els permet conciliar la vida familiar amb el treball, els provoca problemes de salut i afecta a la qualitat del servei i a la seguretat dels usuaris.

Són raons més que suficients perquè iniciïn immediatament les negociacions per acordar amb els treballadors com s’implanta el descans de dos dies a TMB.

OEPB
Organització d'Estibadors Portuaris de Barcelona - Coordinadora
En representació de més de 1.000 treballadors del port de Barcelona i pertanyent a la Coordinadora Estatal de Treballadors del Mar i al Consell Internacional d'Estibadors (IDC)

No hay comentarios: