martes, 25 de diciembre de 2007

El comitè de descansos emplaça publicament a Jordi Hereu a fer de mediador entre Empresa i Treballadors/es per trobar una solució al conflicte

Els conductors d’autobusos segueixen demanant una negociació real i no paraules buïdes. Les vagues del 2, 3 i 4 de gener continuen.


La mobilització dels conductors/es d’autobusos de TMB en demanda de dos únics dies de descans setmanal ha sigut un èxit. Un 90% de la plantilla de conductors/es han secundat les vagues convocades fins avui.


Les Assemblees del divendres 21 i dilluns 24 de desembre han comptat amb la participació d’uns 1500 conductors/es.


S’ha decidit continuar amb les vagues convocades si no es comença a negociar amb contingut.


Els conductors/es d’autobusos ho tenim molt clar, volem dos dies de descans, reals, a la setmana. Volem treballar de forma segura per la resta de ciutadans i pels usuaris. Volem poder donar un bon servei de qualitat, millorant el transport públic de superfície de Barcelona. I volem treballar la pròxima setmana per no perjudicar a l’usuari. Per això reclamem diàleg amb propostes concretes. Una cosa que no hem tingut des de el passat 3 de desembre, data de la ultima reunió formal amb la direcció de TMB.


El Comitè de descansos ha entregat una carta al Alcalde de Barcelona demanant que faci de mediador entre l’empresa i els treballadors per poder arrivar a un acord abans de que el conflicte s’aprofundeixi i s’allargi en el temps.


Els conductors no entenem que les actituds prepotents de TMB i de l’Ajuntament estiguen causant problemes a la ciutadania i a la seva mobilitat. No entenem que ningú de TMB hagi plantejat aturar la vaga i començar a negociar de veritat en cap dels quatre dies que ha durat la mobilització. No entenem que directius que gestionen aquesta empresa no siguin capaços de guanyar-se els sous milionaris que cobren a comptes de la ciutadania. I, no entenem, que els responsables de l’Ajuntament i la direcció de TMB, facin que els usuaris tornin a patir noves aturades del servei la setmana que ve.Per tot això demanem negociar. Per evitar perjudicis als usuaris del transport públic, els únics que ens motivan per anar a treballar.

No hay comentarios: