domingo, 23 de noviembre de 2008

Els i les estudiants demanen el suport dels treballadors/es d'autobusos de TMB

Recordem que durant la nostra mobilització, estudiants/es i conductors/es ens vam mobilitzar conjuntament sota el lema de SI ALS 2 DIES, NO A BOLONYA!
Aquí el comunicat que ens han fet arrivar:


"Els i les estudiants que lluitem per una universitat pública i de qualitat tancant-nos a l'edifici històric de la UB, la central (a plaça Universitat), fem una crida a la solidaritat i al suport de tots els moviments socials, col·lectius, associacions, veïns, veïnes, individuals, etc. afegint-vos a el manifest (adjunt) i participant activament de les activitats de la universitat alternativa.
Estem convençuts de que la nostra lluita és la vostra.
Com participar:

- proposant activitats per la universitat alternativa. (mirar mail de contacte)
- traslladant les vostres activitats, assemblees, reunions de treball, etc. a la universitat ocupada. (tenim tot l'espai que cal!)
- assistint a les activitats que aquí es realitzen. (http://www.tancadaalacentral.blogspot.com)
- si es disposa del temps i l'energia, venint a dormir amb les companyes i els companys tancats a la central (hi ha menjar de sobra i un bon i respectuós ambient!).
- fent-nos arribar tots els documents (gràfics, escrits, links...) relacionats amb la tancada i la lluita contra el procés de Bolonya.
- fent correr la veu de tot el que està passant per tal que es difongui i s'extengui al màxim.
SI GUANYEM AQUESTA LLUITA GUANYEM TOTS!!

ATUREM LES CLASSES PER PODER ESTUDIAR!!

Resum de les reivindicacions:
Per tot això, demanem el suport a la lluita estudiantil per tal d'aconseguir el compliment dels 3 punts detallats a continuació.

-Que es comenci un procés de debat ampli, públic i obert on participin amplis agents socials per definir quin és el model d'universitat pública que necessita i vol la societat civil catalana, així com els recursos econòmics dels que es disposarà per garantir una universitat pública de qualitat. -Retirada dels expedients i dels processos judicials contra els 31 companyes i companys de la UAB, imputats per la seva lluita en defensa de la universitat pública.
-La realització de referèndums a totes les universitats públiques catalanes per tal de que la comunitat universitària es posicioni respecte al procés d'implementació de l'Espai Europeu d'Educació Superior.
PER DONAR SUPORT AL MANIFEST:
http://www.firmasonline.com/1Firmas/prefirm.asp?C=1973
PER CONTACTAR AMB NOSALTRES I ENVIAR QUALSEVOL DOCUMENT:
tancadaalacentral@gmail.com"

No hay comentarios: