jueves, 28 de febrero de 2008

Solidaritat a Nou Barris amb la lluita dels treballadors d' autobusos de TMB!

"El dijous 6 de març, a les 20h, davant la seu del Districte de Nou Barris, els mostrarem la nostra solidaritat. No hi pots faltar!
Els i les treballadores d'autobusos de TMB estan duent a terme una lluita, sens dubte, admirable. Es rebel·len per la dignitat dels seus llocs de treball, una dignitat que, a més, reverteix directament en la seguretat dels i les usuàries del servei: dos dies de descans setmanal.

L'arrel de la vaga que ara es veuen empesos/es a realitzar és un conflicte mal tancat, conseqüència de la gestió complaent dels sindicats grocs, una mala manera d'entendre el sindicalisme que busca apaivagar la veu dels treballadors/es, fins i tot quan una majoria s'oposa a un acord. L'empresa, per la seva part, ni en vol sentir a parlar. Vagues massives, assemblees multitudinàries, i una solidaritat que s'estén com una taca d'oli han estat les armes dels i les treballadores.

La resposta a les primeres vagues fou la negació del diàleg i la repressió: desenes de treballadors ja han estat expedientats; un d'ells agredit brutalment i cínicament denunciat pels mateixos Mossos d'Esquadra; i el silenci com a negociació. Davant d'això, l'admirable lluita es torna també contracorrent: no frenen, sinó que agafen embranzida; no es tanquen ni s'acovardeixen: més vaga, més mobilització, més solidaritat.

Del 3 al 7 de març, vaga de treballadors/es d'autobusos de TMB.

El dijous 6 de març, a les 20h, davant la seu del Districte de Nou Barris, els mostrarem la nostra solidaritat. No hi pots faltar!

Convoca: Trobada Alternativa i Social de Nou Barris

Per ells/es i per nosaltres, DOS DIES!"

No hay comentarios: