domingo, 9 de marzo de 2008

COMUNICAT DE SUPORT A LA LLUITA DELS TREBALLADORS DE TMB

La secció sindical de CATAC a l’Agència Tributària de Catalunya volem manifestar el nostre total suport a la lluita dels companys de TMB per assolir el que, clarament, és de justícia: dos dies seguits de descans a la setmana.

Alhora volem denunciar la campanya miserable de l’Empresa (tan típica del pelatge dels seus dirigents) que, per tal d’influir sobre l’opinió pública (amb contradiccions i tergiversacions que resulten de la sola lectura dels seus documents) es gasta els diners públics (societat anònima que viu de subvencions) fent costoses campanyes de markèting als diaris i mitjançant l’edició de tríptics en paper couché (tota una declaració del seu tarannà)

Curiosament, en aquest cas, els dirigents de l’empresa, flor i nata de l’elit política local, fins i tot el mateix alcalde, mostren sensibilitat pels sindicats minoritaris. Just el contrari que fan en la majoria dels llocs on els citats sindicats ocupen posicions de majoria, aixo sí, sempre al costat de la direcció.

Sobta també el silenci dels autodenominats “esquerra de veritat”. Encara que no tant, tenint en compte que ara gaudeixen del corresponent tros de pastís.

La secció sindical de CATAC a l’ATC considerem que el responsable del perjudici als ciutadans és l’Empresa, que durant anys, ha menystingut els seus treballadors, negant-los-hi allò a que tots els altres tenen dret i aprofitant-se d’una situació a totes llums injusta. Per tant, és en l’àmbit dels seus executius on cal buscar responsabilitats i establir les corresponents renovacions de càrrecs, necessàris per a satisfer les demandes dels treballadors.

No hay comentarios: