martes, 11 de marzo de 2008

Octaveta per repartir a la gent de Barcelona

A tota la gent de Barcelona:
Els conductors i conductores d’autobusos de TMB volem explicar-te les raons que hi ha darrere de les vagues que s’han realitzat desde novembre i de les que es podrien realitzar tots els dijous seguents.Com suposo ja sabràs, els conductors/es només descansem un dia a la setmana.
Al mes tenim 5 dies de descans. Aquesta manca de descansos provoca falta de seguretat a la feina, una conciliació familiar nula i moltes baixes per estrés, ansietat i depressió.
Desgraciadament, i a pesar de que portem des d’octubre de l’any passat intentant negociar una millora dels descansos amb els nostres caps, la resposta sempre ha sigut el silenci o el NO absolut. Només demanem descansar dos dies a la setmana.
Quan ja no ens ha quedat cap més sortida que la vaga i la mobilització els nostres caps i els polítics de l’Ajuntament, que són els mateixos que fan pujar el preu del transport de manera abusiva, ens titllan de “irresponsables”, “mentiders” i “radicals”.
Nosaltres, hem intentat per activa i per passiva buscar una solució abans d’arribar a aquest punt, però ells que viuen molt bé apoltronats a les seves butaques ens estan demostrant que no els importa gens ni mica la gent de Barcelona i encara menys els conductors d’autobusos.
D’aquesta manera, volem què entenguis que, al igual que tú, nosaltres també estem cabrejats si tenim que tornar a fer vaga (ja que se’ns descompta del sou), però el que no podem aguantar més és queixar-nos per aquesta injusta situació sense fer res.
Et demanem comprensió i que recordis que quan no hi hagi autobusos al carrer la culpa és tant dels directius de l’empresa com de l’Alcalde de Barcelona.
Per altra costat, el col·lectiu de conductors/es volem mostrar la més absoluta repulsa per l'agressions sofertes pels nostres companys a mans dels antidisturbis de la Guardia Urbana i dels Mossos d’esquadra.
També volem mostrar el nostre desacord total pels més de 35 expedients sancionadors oberts i executats per la Direcció de TMB. A día d’avui hi ha 24 treballadors sancionats desde 16 dies fins a 6 mesos de feina i sou.
Per tant, desde aquí t’emplaçem a protestar a les oficines de TMB perque s’arrivi a un acord lo abans possible i també et recordem que pots aportar una ajuda econòmica pels treballadors sancionats a aquest numero de compte: 2100-0647-91-0200245171.
Ànims i gràcies per la comprensió.
Comitè de descansos d’autobusos de TMB. http://comitedescansos.blogspot.com/

1 comentario:

Discrepante dijo...

Existeixen molts més col·lectius de traballadors i treballadores a part del vostre que només gaudeixen d'un dia de descans setmanal i no cobren ni es queixen la meitat que vosaltres. I a sobre de les molesties que causeu a aquests col·lectius, que potser es veuen en la obligació de llevar-se més d'hora per culpa de la vostra vaga, teniu la barra de demanar diners?

...mandrosos es l'unic que sou!