lunes, 3 de marzo de 2008

Vaga d'autobusos a Barcelona

http://www.tv3.cat/videos/295809

1 comentario:

Ciutadà dijo...

Us reenvio la nota que m'ha arribat de la PTP (Plataforma pel Transport Públic) a on d'una manera ¿subtil? critica la vaga dels busos. Jo el trobo totalment manipulador.

No sé si coneixeu la PTP és una plataforma molt activa, la formen gent de ICV i PSC entre d'altres. Ara l'han domesticat...com tot....

L'ajuntament està utilitzant totes les seves armes. Jo els hi he contestat, però caldria que ho fes més gent, dient-los-hi: "NO EN MI NOMBRE". A veure si els hi cau la cara de vergonya. El mail de la PTP és:

info@laptp.org

COPIO EL COMUNICAT DE LA PTP:

Associació per a la Promoció del Transport Públic

93 244 49 70

C. Clot 86, entresol C. 08018 Barcelona 93 270 08 62


info@laptp.org


Fax 93 531 05 67

La mobilitat de Barcelona segrestada per la manca d’autobús

La PTP considera totalment insuficients els serveis mínims establerts per la Generalitat de Catalunya

La vaga bloqueja el dret a la mobilitat de milers de ciutadans que no tenen alternativa, ni amb Metro ni amb mitjans propis

Les principals víctimes d’aquesta vaga són els usuaris del transport públic que menys recursos tenen

Barcelona 03 de març de 2008. Ni la línia 74 d’autobús, la que té més usuaris de TMB, ha estat mantinguda durant aquesta vaga que es preveu. Els usuaris del transport públic barceloní estem desemparats davant d’uns serveis mínims molt insuficients que es limiten a l’hora punta (de 6:30 a 9:30h i de 17 a 20h) o a tant sols 12 de 109 línies durant la resta del dia.

Durant molts dies els usuaris hem mantingut un silenci prudent, però avui ens hem vist obligats a sortir del silenci perquè hem comprovat que ningú no ha protegit el nostre dret a la mobilitat.

Exigim al Departament de Treball de la Generalitat la regularització d’aquesta situació de desempara a partir d’uns criteris que respectin el dret a la mobilitat ciutadana amb un transport públic que és de tothom:


L’àrea sense Metro no està mal coberta pels serveis mínims; encara queden importants àrees sense alternativa en transport públic més enllà del taxi, com per
exemple els barris de la Teixonera, el Carmel, Guinardó - Font d’en Fargas, Sant Genís, l’Eixample, l’eix de Mitre...

Els serveis mínims a les línies que donen servei a àrees on l’autobús és l’única opció
han de durar tot el dia. Són exemples les línies 74, 15, 19, 10, 39, 23... que s’han d’incloure en el servei mínim

Cal informar la ciutadania de les alternatives en transport públic col•lectiu que ofereixen altres empreses d’autobús l’àmbit de l’EMT, com ara TUSGSAL, Mohn, Authosa, Lidia... i el tramvia metropolità.

Caldria idear algun tipus de descompte als usuaris regulars ja que les condicions del servei són notòriament inferiors a les establertes.


El bus és el transport de tothom, qui ens el protegeix?


COM VEIEU, TOTALMENT VERGONYOSA LA MANIPULACIÓ D'UNA PLATAFORMA QUE DIU QUE DEFENSA EL TRANSPORT PÚBLIC.
SI FOS AIXÍ DEFENSARIA ELS TREBALLADORS D'AQUEST SERVEI.

ÀNIMS I ENDEVANT, GUANYAREU COMPANYS !!!!