martes, 28 de octubre de 2008

Dídac Pestanya, Vicepresident Executiu de TMB, nega l'entrada al Consell d'Administració de TMB a un treballador designat pel nou Comitè d'empresa

El passat 16 de juliol, el President del Comitè d'empresa, Saturnino Mercader, feia entrega a la Presidencia de TMB una carta on indicava que el Ple ordinari del Comitè d'empresa d'autobusos de TMB havia designat al conductor i delegat del Comitè d'empresa, Josep Garganté, com a representant dels treballadors d'autobusos de TMB al Consell d'administració de TMB.
Avui, 28 d'octubre, Dídac Pestaña, Vicepresident executiu de TMB, ens fa arribar la carta que acompanya aquesta nota on indica que només el Ple del Consell d'administració de TMB pot decidir qui són els seus membres. Dit d'una altra manera, "Yo me lo guiso, yo me lo como".
En la mateixa linea, el Vicepresident executiu també manté que seguirà permitint l'entrada del representant de Ccoo com a representant dels treballadors/es d'autobusos de TMB.
Aquesta persona es diu José Luís Moure Figueiras, està adscrit a Material Móvil del Triangle d'autobusos de TMB i fa més de 15 anys que no trepitja el seu lloc de treball, això si, cada mes cobra la nómina de TMB.
Aquesta persona no ha estat elegit per cap treballador d'autobusos de TMB, ni és membre del Comitè d'empresa.
Aquesta persona no ha informat de res del que pasa i es diu al Consell d'administració en cap Comitè d'empresa, ni en cap Assemblea de treballadors/es.
També cal recordar que Ccoo és el tercer sindicat en vots i, per tant, de majoritari en aquesta empresa res de res.
Un cop més, la Direcció de TMB mostra la seva cara més crua, no acceptant un treballador i representant elegit pels treballadors/es al Consell d'administració, perdent d'aquesta manera tota legitimitat davant de la seva plantilla de treballadors/es.
Aquesta és la "democracia" que es viu a les empreses públiques.

No hay comentarios: