sábado, 25 de octubre de 2008

Missatge de Marc Barberà, Director de RHH de TB, al President del Comitè d'empresa i a les seccions sindicals

"A l’atenció del President del Comitè d’Empresa i de les seccions sindicals electes de Transports de Barcelona, S.A.

Mitjançant el present, i davant la impossibilitat de mantenir reunions de treball per avançar en els diferents àmbits i aspectes del dia a dia de l’empresa, -com es va poder tornar a comprovar el darrer dimecres 22 davant la convocatòria existent de la comissió delegada-, us comuniquem una sèrie d’aspectes, tal i com ja es va convenir en l’esmentada reunió:

Incorporació/baixa del model de descans 40/12

El 28/10/08 s’obrirà el període d’adscripció o de baixa del model de descansos denominat 40/12, que finalitzarà el proper 13/11/08.

Podran apuntar-se a aquest sistema de descansos tots els conductors/es de temps complert i temps parcial que ho desitgin (exceptuant els/les del Bus Turístic; els conductors/es de temps parcial hauran de realitzar serveis de temps complert el dia de descans canviat).

Els interessats/des hauran d’omplir una papereta específica de canvi de model de descans que trobaran a la seva disposició a l’Oficina de cada C.O.N.

La publicació de les noves incorporacions es farà en data 04/12/08, i el grup assignat vindrà assignat per la necessitat d’equilibrar els grups 40/12 en cada C.O.N.. Els/les que romanguin en el sistema mantindran el seu grup actual.

Supressió Línia 153

S’adjunta comunicació.

Del que els fem coneixedors als efectes oportuns.

Atentament,"

Marc Barberà Boj
Director RRHH de TB

Carrer 60, 21-23 sector A
Pol. Ind. Zona Franca, 08040 Barcelona
Tèl: 93 298 72 46 Fax: 93 298 72 99
E-mail: mabarbera@tmb.net

No hay comentarios: