lunes, 10 de marzo de 2008

Per un transport segur i econòmic. Assemblea del 7 de març


1 comentario:

Tomás dijo...

Comunicat plataforma VAGA TMB. Entregar al conductor.

Fes copies d’aquest escrit i entrega’l al conductor d’autobús quan pugis, perquè entengui perquè no piques i perquè no hauria de picar ningú en aquests moments. També pots deixar-lo dins del bus o a la parada.


Estimat conductor des de la plataforma “Vaga TMB” s’han analitzat les causes, conseqüències, influències i demés factors i tot i que veiem que això més que una lluita entra patronal i treballadors és una lluita entre els diferents sindicats (*) entenem que a pesar la manipulació a la que els treballadors de TMB es veuen sotmesos hi ha els drets individuals i veiem vàlides les reclamacions que és fan però creiem que el mètode no és l’adequat.

Tal i com s’ha portat la vaga els perjudicats han estat , una vegada més, els usuaris i no pas TMB que no només guanya una quantitat similar degut a que els desplaçaments que no és fan en autobús es fan en metro. Això a part de no molestar a TMB, que ni es digna a presentar-se a les reunions, fa que la percepció que té la població civil és que el dolent és la víctima (els conductors) i no la empresa (TMB) pel que encara és resta més valor a les postres sofertes reivindicacions i pot portar a un punt en que TMB tingui proa força per fer acomiadaments massius i renovació de plantilla per gent que si accepti unes condicions esclavistes com passa a molts altres sectors serveis, sobretot restauració.

Molts treballadors estan havent de fer hores per recuperar el temps que per culpa TMB han arribat tard a part de trigar encara més a l’hora de tornar i la idea que queda és que han de fer les hores que els conductors demanen no fer.

És per això que des de la plataforma demanem que la vaga sigui amb els usuaris contra la patronal TMB i no al revés, donant un servei com sempre però bloquejant les màquines de validar i no cobrant als usuaris, obtenint el seu suport popular i fent entrar por a la patronal.



Plataforma “Vaga TMB” amb els usuaris contra la patronal.


(*) U.G.T. i C.C.O.O volen fer fora els demés sindicats i els han posat contra les cordes sabent que hauran de cedir rodaran caps i tornaran a ser els únics sindicats amb poder, o sigui diners.