martes, 1 de enero de 2008

Octaveta repartida pels carrers

A tota la gent de Barcelona:

Els conductors i conductores d’autobusos de TMB volem explicar-te les raons que hi ha darrere de les últimes vagues i les que s’apropen els dies 2, 3 i 4 de gener.
Com suposo ja sabràs, els conductors/es només descansem un dia a la setmana. Al mes tenim 5 dies de descans. Aquesta manca de descansos provoca falta de seguretat a la feina, una conciliació familiar nula i moltes baixes per estrés, ansietat i depressió.
Desgraciadament, i a pesar de que portem mesos intentan negociar una millora dels descansos amb els nostres caps, la resposta sempre ha sigut el silenci. Només demanem descansar dos dies a la setmana.
Ara que ja no ens ha quedat cap més sortida que la vaga i la mobilització els nostres caps i els polítics de l’Ajuntament, que són els mateixos que fan pujar el preu del transport de manera abusiva, ens titllan de “irresponsables”, “mentiders” i “radicals”.
Nosaltres, hem intentat per activa i per pasiva buscar una solució abans d’arrivar a aquest punt, però ells que viuen molt bé apoltronats a les seves butaques ens estan demostrant que no els importa gens ni mica la gent de Barcelona i encara menys els conductors d’autobusos.
D’aquesta manera, volem que entenguis que, al igual que tú, nosaltres també estem cabrejats per tenir que fer vaga (ja que se’ns descompta del sou), però el que no podem aguantar més és queixar-nos per aquesta injusta situació sense fer rés.
Desde aquí et demanem comprensió i que recordis que quan no hi hagi autobusos al carrer la culpa és tant dels directius de l’empresa com del Alcalde de Barcelona.
Ànims i gràcies per la comprenssió.

Comitè de descansos d’autobusos de TMB

No hay comentarios: