sábado, 19 de enero de 2008

A tota la gent de Barcelona i Catalunya

Els conductors i conductores d’autobusos de TMB volem explicar-te les raons que hi ha darrere de les últimes vagues que s’han realitzat i de les que es podrien realitzar a finals de febrer.
Com suposo ja sabràs, els conductors/es només descansem un dia a la setmana. Al mes tenim 5 dies de descans. Aquesta manca de descansos provoca falta de seguretat a la feina, una conciliació familiar nula i moltes baixes per estrés, ansietat i depressió.
Desgraciadament, i a pesar de que portem mesos intentant negociar una millora dels descansos amb els nostres caps, la resposta sempre ha sigut el silenci o el NO absolut. Només demanem descansar dos dies a la setmana.
Quan ja no ens ha quedat cap més sortida que la vaga i la mobilització els nostres caps i els polítics de l’Ajuntament, que són els mateixos que fan pujar el preu del transport de manera abusiva, ens titllan de “irresponsables”, “mentiders” i “radicals”.
Nosaltres, hem intentat per activa i per passiva buscar una solució abans d’arribar a aquest punt, però ells que viuen molt bé apoltronats a les seves butaques ens estan demostrant que no els importa gens ni mica la gent de Barcelona i encara menys els conductors d’autobusos.
D’aquesta manera, volem què entenguis que, al igual que tú, nosaltres també estem cabrejats si tenim que tornar a fer vaga (ja que se’ns descompta del sou), però el que no podem aguantar més és queixar-nos per aquesta injusta situació sense fer res.
Et demanem comprensió i que recordis que quan no hi hagi autobusos al carrer la culpa és tant dels directius de l’empresa com de l’Alcalde de Barcelona.
Desde aquí t’emplaçem a participar a la manifestació del proper dissabte 9 de febrer a les 18h a Plaça Universitat de suport a la lluita pels dos dies de descans setmanal del conductors/es d’autobusos i contra la pallisa que va rebre el company Teo dels antidisturbis dels Mossos d’esquadra.
Ànims i gràcies per la comprensió.

Comitè de descansos d’autobusos de TMB. http://comitedescansos.blogspot.com/

1 comentario:

CGT la Llagosta dijo...

Rebeu el suport de la Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de la Llagosta.