martes, 15 de enero de 2008

Rebem també el suport de la CNT-AIT

Des de CNT-AIT Barcelona volem mostrar el nostre suport als treballadors dels Autobusos de TMB, que porten lluitant per una millora en les seves condicions laborals, en concret: assolir 2 dies de descans setmanal.
Una reivindicació tan senzilla, tan justa, i tan criminalitzada. El transport públic interurbà de Barcelona, en particular els Autobusos de TMB, és un servei per a la classe treballadora barcelonina. "Un servei per al públic però sense el públic", podriem dir. La reivindicació dels "autobuseros" de TMB no només és digna i justa, és necessària per al conjunt dels treballadors de Barcelona i la seva perifèria: volem un servei de qualitat i just.
No pot ser que a Barcelona tinguem el servei públic d'autobusos més car de tot l'Estat Espanyol i que, per si fos poc, una reivindicació que només pretén assolir dos dies de descans setmanal per a cada conductor, i que per tant és també la nostra reivindicació ja que ha de garantir la nostra seguretat al vehicle, està essent el punt de llança dels poderosos a Barcelona per anar en contra de tota la classe treballadora.
Els mitjans de comunicació burgesos s'han encarregat bé de treure a la llum que hi ha persones sense dos dits de front q no donen suport a aquesta digna lluita. Nosaltres, treballadors conscients, sí que tenim ben clar que no podem donar l'esquena a les seves demandes i les assumim com a pròpies.¿On van a parar tots els ingressos d'aquest servei tan car? ¿En més plantilla? És evident que no, si no a fer créixer la panxa de quatre que tenen el cul gros i la papada ben llarga.
Per si fos poc, la exemplar unitat de lluita que estan tinguen els treballadors de TMB alhora de reivindicar les seves demandes ha estat resposta amb l'assetjament, i la repressió dels cossos repressors de l'Estat. Hi ha coses que mai no canviaran, i està clar que la lluita de classes seguirà viva mentre hi hagi Capital i qui ens governi.
Des de l'Assemblea del Sindicat d'Oficis Varis de Barcelona de CNT-AIT ens solidaritzem amb la vostra lluita, companys, i donem el nostre suport incondicional als sindicalistes criminalitzats de CGT i ACTUB durant les vagues d'aquestes darreres festes.
Aquells que surten per la televisió atacants als treballadors des d'un càrrec de l'Ajuntament de Barcelona, els que volen tancar Frape Behr, o els que ens exploten i reprimeixen dia a dia, ni són treballadors ni agafen el transport públic interurbà de Barcelona. Ells no són ningú per a parlar dels nostres problemes, són part d'aquests.
Unió, Acció, Autogestió!Contra el Terrorisme Patronal, Solidaritat Obrera!
Confederació Nacional del Treball, CNT-AITFederació Local de Sinidcats de BarcelonaSindicat d'Oficis Varis

No hay comentarios: