lunes, 13 de febrero de 2012

Protesta de treballadors/es del BUS de TMB a l'acte de les monges del convent de Pedralbes, amb l'assistència de Xavier Trias, Alcalde de Barcelona








Avui, 13 de febrer, treballadors/es d'autobusos de TMB hem anat al Convent de Pedralbes a recordar-li a l'Alcalde, Xavier Trias, que mentre incompleixi amb la plantilla de TMB i la gent de Barcelona, allà estarem nosaltres per tornar-li la memoria.
En aquest acte hi havia tots el polítics del consistori, l'Assumpta Escarp, exPresidenta de TMB, l'exAlcalde Jordi Hereu, el Joaquim Forn, President de TMB, alguns periodistes i l'Alcalde, que no ha volgut parlar amb nosaltres i, per tant, ha sigut escridassat per una dotzena de companys/es.
Com podeu veure a les fotos, els polítics han arribat amb un dels nostres busos, però l'Alcalde i el President de TMB, donant mal exemple, han arribat en cotxe oficial i tots i totes elles s'han posat les seves bandes oficials, que paguem amb els impostos.
Un cop més li hem trasmés el missatge que si Xavier Trias i Joaquim Forn no compleixen amb el Conveni col·lectiu ells seran els CULPABLES de la vaga, coincidint amb el Congrès Mundial del Móbil.
A la nostra pancarta es deia: Trias igual de mentider que Hereu. Anem a per tu!!!

No hay comentarios: