jueves, 7 de febrero de 2008

Barrisants.org es fa ressó de la noticia del català de l'any: Un dels membres del Comitè de Descansos de TMB, candidat a "Català de l'Any"

Saturnino Mercader, president del Comitè d'Empresa de TMB i membre del Comitè de Descansos, va entrar ahir a formar part de la llista dels nominats a català de l'any.
Entre els nominats hi apareixen, a proposta del públic, les personalitats que més han destacat l'any 2007.
Saturnino Mercader ha destacat per la seva lluita com a treballador de TMB, reclamant els dos dies de descans, o donant suport al CSA Can Vies de Sants.
De fet, és una de les persones que va solidaritzar-se amb el centre social durant el judici. Mercader va ser expedientat per TMB arran de la vaga d'autobusos, acusant-lo de punxar les rodes d'un vehicle el dia 23 de gener a la sortida de les cotxeres de la Zona Franca.
"El Català de l'Any" és un concurs que organitzen conjuntament TV3 i El Periodico, i té diverses fases. En la primera fase, l'actual, es fan les nominacions. Qualsevol persona pot ser nominada via SMS, trucada telefònica, o mitjançant la pàgina web del concurs.
Aquesta fase acaba el 14 de febrer.La segona fase, del 14 de febrer al 26 de març, servirà per deixar només tres finalistes, i finalment els 27 i 28 de març es decidirà el guanyador.
Podeu votar per Saturnino Mercader fent clic aquí.
Mira també:http://www.barrisants.org

No hay comentarios: