miércoles, 6 de febrero de 2008

La Comissió Antifeixista 27 de Gener de Santa Coloma de Gramanet es suma a la manifestació del 9F

Des de la Comissió Antifeixista 27 de Gener, de Gramenet del Besòs (SantaColoma de Gramenet), us fem arribar el nostre suport a la lluita pels dosdies de descans setmanal.
A la vegada ens afegim a la convocatòria de manifestació del properdissabte 9 de febrer per la vostra lluita i en suport al company Teo.
La Comissió Antifeixista 27 de Gener estem immersos en la tasca per la recuperació de la memòria històrica antifeixista de la nostra ciutat. A lavegada intentem fer front i públiques le diferents agressions de caire feixista que es donen en el si de la nostra societat.
Tanmateix, la recuperació de la memòria històrica va intrísicament lligada a la lluita obrera del nostre poble, des de les revoltes populars, mobilitzacions, demandes, creació de sindicats i comissions de barri...per això, cada any, des del 2001 en què un grup de caire feixista, Asociación Juvenil Española, es va intentar manifestar als carrers de Gramenet per rememorar l'entrada de les tropes franquistes a la ciutat, sent impedit per una gran mobilització de resposta que va aplegar més de 3000antifeixistes.
Des de llavors que cada any fem mobilitzacions, xerrades i diferents activitats per mostrar i difondre les persones que van lluitar per l'alliberament social, per assolir una societat justa i igualitària que encara no hem assolit, però la qual amb la vostra lluita, que és lanostra, tindrem cada dia més aprop.
Per això, donem suport a la vostra lluita, i us convidem també a l'acte que enguany hem traslladat a aquest diumenge dia 10 de febrer a les 12h ala Plaça de la Vila.

No hay comentarios: