domingo, 10 de febrero de 2008

Posicionament al conflicte d'autobusos de la Coordinadora de AVV i Entitas de Nou Barris

Davant la mobilització que estan portant a terme els conductors d'autobusos per aconseguir dos dies de descans, la Coordinadora de Associacions de veïns i Entitats de Nou Barris demana:

El desbloqueig de la negociació per no haver de sotmetre la ciutadania a una altra vaga després d'uns mesos en què, per diversos motius, la fallada dels transports públics ha significat un greu problema de mobilitat.

Que es negociï en base a allò que recull la legislació vigent en el tema dels transports públics. També entenem que per una millor negociació es tindria que suspendre les sancions las conductors amb expedient.

Un increment d'autobusos, freqüència i plantilla les nits i els caps de setmana.

Que el temps d'espera dels autobusos de barri que connecten amb centres d'atenció social i sanitària sigi no superior als 15 minuts.

Coordinadora de AVV i Entitas de Nou Barris

1 comentario:

Roger dijo...

Es un cabron no?

Jo tinc de anar entreno de dilluns a divendres a sant feliu amb l autobusos de barcelona

i ara vaga vale vale vale

nosaltres parlarem amb la associacio de veins de antivagues de TMB i et renyarem ben gross
Jo no et perdono per fer la vaga

Es l unic culpables teniu los picores vaginales(son els testicles de les noies i les senyores) y a dormir como los peces(mort com un peix) es el home idiota guilipollas de vaga veniu veniu divendres a carrer pelai i ja veuras que divertit tirare petardos!!!!!!! AAAAHHHH no et dire!! Estic mirant punto de mira com la pel.licula ja ho veuras!!!!!!!!!

aquesta vegada no sera facil!!!!!!!! es molt dificil