viernes, 28 de marzo de 2008

Els solidaris amb els buseros a judici de faltes

divendres, 28 març de 2008

Passada la declaració judicial d’aquest matí, la imputació de diversos delictes a les tres persones detingudes ahir (27 de març) ha caigut a un simple judici per faltes. La possible sanció passaria a ser de només 60 €.

Dimarts, judici de faltes. Estigueu atentes a la convocatòria de solidaritat

Pràctica abusiva dels Mossos d’Esquadra

Com ja ha denunciat Alerta Solidàira, els Mossos d’Esquadra abusen sistemàticament de la potestat d’imputar delictes inexistents per tal de justificar detencions improcedents. A més de la coacció que suposa que una persona es vegi acusada de coses que no ha fet, delictes greus com atemptat a l’atoritat, lesions... els Mossos d’Esquadra vulneren el principi que fixa que no es pot detenir ningú per un delicte de faltes. El cas típic és el de pintades.

Solidaritat amb les detingudes

En espera de veure com acaba tot el procediment contra aquestes tres persones solidàries amb els buseors en lluita , cal destacar la solidaritat rebuda i la resposta decidida del conjunt dels mateixos buseros que, sense pensar-ho dues vegades, van cridar a concentrar-se davant la comissaria dels Mossos de Les Corts. La concentració, des de les quatre de la tarda fins gairebé les nou va acabar amb la posada en llibertat de les deingudes. Abans però, es van viure moments de tensió quan els Mossos van optar per encerclar la concentració i no deixar ni entrar ni sortir a ningú.

http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=view&id=357&Itemid=1

No hay comentarios: