domingo, 28 de septiembre de 2008

Conductors d'autobusos de TMB fan acte de presència a la manifestació de dol per les victimes de l'accident al Carmel i en suport al conductor



Ahir, dissabte 27 de setembre a les 17h, el veins i veïnes del Carmel es van concentrar i manifestar pels carrers del Carmel com a mostra de solidaritat amb les families de les dues victimes i els ferits en l'accident del passat dissabte, 20 de setembre. També ho van fer com a mostra de suport al conductor d'Authosa, Sr. Agustín, persona coneguda i respectada al barri.

Es van depositar flors i es va efectuar 5 minuts de silenci en record de les victimes.

Es van recollir signatures dirigidas al President de la Generalitat i a l'Alcalde de Barcelona com a denuncia del tràgic accident i de la falta de inversió en el barri.

El President del Comitè d'empresa, Saturnino Mercader, i altres companys conductors del Comitè de conveni van fer acte de presencia on van mostrar la seva solidaritat amb les families i el seu suport al conductor, denunciant a la vegada que la Direcció de TMB no va voler suspendre la Gimcana en motiu de dol, tal i com ho havia demanat el Comitè d'empresa de TB.

No hay comentarios: