martes, 23 de septiembre de 2008

Missatge del Banc de Sang i Teixits arrel de les trucades que va realitzar el company Mercader sobre l'accident de bus al Carmel

Benvolguts/ Benvolgudes,

Arran de l’accident ocorregut el dissabte passat al barri barceloní del Carmel, hem conegut la voluntat del vostre col·lectiu professional, els conductors d’autobús, de col·laborar amb la donació de sang.

En primer lloc, volem agrair el vostre interès en aquest acte solidari i de participació ciutadana, i informar-vos que, tots els ferits de l’accident de dissabte van rebre transfusions de sang en aquells casos en què va ser necessari.

Però per poder comptar amb reserves de components sanguinis, cal que tots els ciutadans donem sang amb regularitat, incorporant aquest acte com un hàbit més dins la nostra vida quotidiana.

A més dels tràgics accidents com el del cap de setmana, cada dia, tots els hospitals i clíniques d’arreu de Catalunya duen a terme de forma rutinària tractaments mèdics i intervencions quirúrgiques que requereixen transfusions de sang.

Per aquest motiu, us informem que podeu acostar-vos a donar sang a qualsevol dels nostres centres fixos de les quatre províncies catalanes, així com a les 80 campanyes itinerants que organitzem cada setmana per tot el territori. Podeu trobar aquesta informació al nostre web: http://www.bancsang.net/.

Reiterant la nostra més sincera gratitud, cordialment,

Gal·la Cortel
Cap de la Unitat de Promoció

Barcelona, 23 de setembre de 2008

Bancs fixos a Barcelona ciutat:
BST. Vall d’Hebron: Passeig Vall d'Hebron 119 - 129
BST. Sant Pau: Sant Antoni Maria Claret, 167
BST. Clínic: Villarroel, 170 Esc1 1r pis

No hay comentarios: