viernes, 10 de febrero de 2012

Anem a dir-li a Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, que amb els treballadors/es i els usuàris/es de Bus i Metro no es juga

Diumenge 12, a les 12h a Plaça Sant Miquel, al costat de Plaça Sant Jaume (a la part de darrere de l'Ajuntament de Barcelona). Inauguració del monument als Castellers.

Quedem a les 11:30 a la porta de l'Ajuntament! No faltis!

L'Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB ens està ningunejant els atrasos del 2011, congelat el sou del 2012 i està incomplint el conveni col·lectiu de Bus.

L'Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB està empitjorant el servei de BUS i METRO, mentre puja espectacularment el preu del bitllet.

A la foto: Artur Mas i Xavier Trias, s'hauran de "mullar" i arreglar el Transport Públic de Barcelona si no volen ser CULPABLES de la vaga dels dies 27, 28 i 29 de febrer i 1 de març, coincidint amb el Congrés Mundial de Mòbils.

3 comentarios:

JOAN BURJACHS dijo...

Sou la vergonya del país

josep dijo...

perdona, però tu ets aquest oi?

El regidor de CiU a l'Ajuntament de Blanes, Joan Burjach, renunciarà a l'acta d'edil en el ple extraordinari que se celebrarà dilluns que ve (dia 27) ja que serà el nou gerent del Consell del Comarcal de la Selva, segons informa Diari de Girona. Es dóna la circumstància que tots dos càrrecs són incompatibles.

Burjachs té 44 anys i era el segon de la llista de CiU a les eleccions municipals. Durant l'anterior legislatura es va responsabilitzar de la regidoria d'Hisenda. Està previst que el nou Consell Comarcal de la Selva, que estarà governat per CiU i ERC, es constitueixi durant la primera quinzena de juliol.

doncs, no hi ha molt més a dir...

jordi dijo...

Joan amb carinyo,no crec que tingis el suficient enteniment de lo que vol dir la paraula vergonya,ja que no forma part de la teva persona...un peto