domingo, 26 de febrero de 2012

Des de la Direcció estan animant a la gent a anar a l'Assemblea per que traguem amb l'incompliment del conveni i la retallada de serveis

Com era d'esperar tant des de les cotxeres com des de els jefes estan animant a la gent a anar a l'Assemblea d'aquesta nit a les 21h a la Cotxera del Triangle (Sant Andreu) per desconvocar la vaga i tragar amb l'incompliment de conveni i la retallada del servei.

A les cotxeres van dient a la gent que truca pels mínims del dilluns que aquesta nit hi ha Assemblea.

Aquí dos missatges de facebook on es veu que els jefes estan donant permís per anar a l'Assemblea i que surti el que vol la Direcció:

Javier Medran ha publicado contenido en el grupo "NOSOTROS TRABAJAMOS, NOSOTROS DECIDIMOS¡¡¡."
Javier Medran
26 de febrero de 2012 0:36
Estamos hablando de quedar mañana a las 20.30h en poniente para ir a la asamblea tenemos permiso de los jefes para no fichar cuando lleguemos a los puestos de trabajo.

Alex Rico ha publicado contenido en el grupo "NOSOTROS TRABAJAMOS, NOSOTROS DECIDIMOS¡¡¡."
Alex Rico
26 de febrero de 2012 0:08
Mañana domingo 26 asamblea general.Todos los de Material mobil delante de todo para k se nos vea y k los radicales no puedan reventar la asamblea.

Així que queda clar que hem d'anar tots i totes els que poguem per que la Direcció no es surti amb la seva i ens impossi una retallada dels nostres drets laborals i del servei que oferim a la gent de Barcelona.

Ens veiem aquesta nit a les 21h a la Cotxera del Triangle!

P.D. Porteu el passe d'empleat per que controlarem que "los compañeros de la Unidad" del Comitè d'empresa de Metro i els seus afins no es colin a la Cotxera i vinguin a votar la mateixa merda que han imposat a Metro.

Tots i totes les treballadores de Metro i els usuaris i usuàries són benvinguts a estar amb nosaltres veient l'Assemblea, però obviament no podran votar.

11 comentarios:

patxi leon dijo...

Lo del pase es más que nada para evitar la entrada de perroflautas antisistema que estaban en la asamblea de las cocheras de sants.....
León 13148

xavi dijo...

Si Patxi, tienes razon, habian 3 perroflautas, al menos por la pinta que tenian, desde luego adonde vamos a llegar...
Xavi 11584

josep dijo...

Hi havia 3 companys del 15M...però tenint en compte que hi havia uns 50 alliberats sindicals de bus i metro que no van mai al seu lloc de treball, doncs ja veus que la proporció és a favor de la Direcció.
Així que deixeu de sortir sempre amb aquest argument reaccionari.

patxi leon dijo...

"companys del 15M"??? TMB també els hi deu els endarreriments??? aquesta gent té que decidir si perdo 500€ en la vaga?? m'agradaria no haver de buscar el menjar pels contenidors com fan ells.....

josep dijo...

Els veïns i veïnes, usuaris i usuàries i membres del 15M han fet mes que tu, patxi, pel transport públic. S'han manifestat contra la retallada de servei, la pujada tarifaria i l'incompliment de conveni.
Ets un pesseta i a més barato, per que l'acord et congela el sou i no et dona el que diu el conveni.

patxi leon dijo...

tampoc em treu ni el 5% ni el 10% ni el 3%....

josep dijo...

aquest any no, però com creus que van començar amb els funcionaris: primer congelació i després reducció de sou...amb el mateix argument, la Direcció ho sent molt, però no pot complir.

interins de funcionaris...primer any congelació, segon any retallada salarial, tercer any: 15% menys de sou i de jornada i, al no fer res, 3% menys de sou.

tot per no lluitar. Ho entens ara?

patxi leon dijo...

Aixo ho entenc, pero de debo creus que camviaras el sistema?? estan caient pals per tot arreu, pitjor que lo que tenim nosaltres i a sobre ara amb noves lleis per que ho tinguin més fàcil. El sistema no ho camviara la gent de TMB.......

Saltada Popular dijo...

Doncs no, amic patxi i menys amb rates cobardes i sumises com tu.

Perroflautas?

S'ha de ser fill de la gran puta.

patxi leon dijo...

rata? potser si.... cobarde?? no tant com tu, que no se qui ets.... i sumisa?? per lo menys no a vosaltres...
I si, perroflautas, d'aquests que no es duxen, comparteixen polls i puçes amb els seus gossets i busquen el menjar dels contenidors del lidl....
Aixo si que em dona llàstima a mi...

josep dijo...

qui ha parlat de canviar el sistema durant el conflicte?

hem parlat de mantenir el nostre conveni i el servei de busos que prestavem.

el que està clar és que el que ens trgui no serà per que hem lluitat per parar-ho, sinó tot el contrari.

de totes maneres, jo acato el que diu l'assemblea estigui o no d'acord amb el que decideix...poden dir el mateix el comitè d'empresa de metro i ccoo, ugt i sit de busos?