domingo, 26 de febrero de 2012

Comitè d'empresa de Metro: Es pot ser més cínic, fals, hipòcrita i judes?

Comunicat de tots els sindicats del Comitè d'empresa de Metro en que es riuen dels treballadors/es d'autobusos de TMB i dels usuàris/es del transport públic i de tota la gent solidaria amb aquesta lluita.

Els que van trencar la unitat amb els treballadors/es d'autobusos, ara diuen que s'ha de donar suport a la lluita dels "companys/es" de busos i els mateixos del Comitè d'empresa de Metro que van dir a l'Assemblea del Cassinet d'Hostafrancs que hi havia una gent fora de l'empresa muntant-se una "festa" a costa dels treballadors/es de Metro ara animen a anar als actes de la "ciutadania".

No es pot ser més cínic, fals, hipòcrita, infame i judes. Sou una escòria.

2 comentarios:

aleg dijo...

¿Y con esa boquita comes?
No se que problema veis en que los trabajadores puedan decidir libremente por urna si aceptan una propuesta de la empresa. Los trabajadores somos mayores de edad, y somos capaces de decidir que es lo que nos conviene. Nuestros representantes nos representan, pero no deciden por nosotros. El votar a mano alzada es agil y rapido. Pero si aparecen insultos, descalificaciones y alguna cosa mas... es mejor votar en urna.

josep dijo...

a busos ccoo, ugt i sit van posar dos urnes fa anys i van dir que si en una urna sortia que no, no és signava el conveni i a la dels conductors/es va sortir que no, i van signar el conveni igualment.

Queda evident, que tots els sindicats de Metro del Comitè d'empresa, amb tots els seus sindicalistes, estaven molt preocupats de que a una Assemblea decisoria el dissabte, on també es parles de la proposta que la Direcció fes al BUS, podria ser rebutjada per insuficient, així que passen a fer el que ja acostumen a realitzar CCOO i UGT a la SEAT, PANRICO, etc...el REFERENDUM DE LA POR, de la individualització, del pensa només per a tu i no per al col·lectiu, del "a tot arreu estan malament" i nosaltres també hem de pagar una crisi que no hem generat, de la resignació, del "salvese quien pueda"...