domingo, 12 de febrero de 2012

Treballadors/es de Bus i Metro de TMB li recorden a l'Alcalde, Xavier Trias, que no compleix ni amb els treballadors/es, ni amb la gent de Barcelona

Uns 150 treballadors/es li tiren en cara a l’Alcalde que ha empitjorat el servei de transport públic, ha pujat el preu de manera intolerable i es comporta com un morós amb la plantilla de TMB.

Avui, diumenge 12 de febrer, treballadors/es de TMB han anat a l'acte d'inauguració al Monument als Castellers, on hi era present Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, amb un sou de 8.000 euros al mes, dietes apart, per recordar-li que no compleix ni amb els treballadors de TMB, ni amb la gent de Barcelona, en relació al Transport públic.

Dimarts 14 de febrer a les 13h, els Comitès d’empresa de Bus i Metro de TMB portaran la convocatòria de vaga pels dies 27, 28 i 29 de febrer i 1 de març al Departament de Treball, c/Sepúlveda 148-150.

Volem recordar que l’únic CULPABLE d’aquesta vaga, durant el Congrés Mundial del Mòbil, és Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, al no complir lo acordat i signat en Conveni Col·lectiu amb els treballadors/es de Bus i Metro de TMB i al empitjorar el Servei de transport públic i, a sobre, pujar el preu, en el cas del bitllet únic un 38%.

5 comentarios:

miro dijo...

I ara què passa? he de fer-me de Bicing per tal de poder anar a la feina a treballar? perquè clar, si que és cert que en Trias i els politics son "unos indeseables eh" però una ha d'anar a treballar... Algú em podria garantitzar que FGC i RENFE al menys continuaran el servei? No tinc bicicleta i si assobre he de pagar un taxi...no nem bé. Sinó, cabria la possibilitat que algú de TMB em vingues a recollir i em portés a la feina?
Gràcies,
atentament
una cabrejada amb el sistema que necessitarà una solució viable pels dies de vaga :)

BEGOÑA dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
josep dijo...

Li recomano que les seves queixes les dirigeixi a qui és el CULPABLE de la vaga, o sigui, Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, amb un sou de 8000 euros al més, dietes apart.
Aquí el teléfon de TMB per reclamar que la Direcció compleixi els acords laborals vigents, deixi d'aplicar la retallada i eliminiació de linies de bus i per la intolerable pujada de preus: 93 318 70 74.

Gràcies.

miro dijo...

Ah...vale doncs ja li demanaré a en Trias que em porti a la feina en el seu cotxe :)
Begoña, gràcies per l'oferta però feia broma...en un principi espero i desitjo que FGC i RENFE no facin vaga i tot anirà bé. Sinó, ja veurem com m'espabilo.
Josep, si jo ja se a qui m'he de queixar, el que passa és que per molt que em queixi no servirà de gaire, aquells dies me les veuré i desitjaré per anar a la feina, tens alguna solució per mi?
Una abraçada.

josep dijo...

Solucions, doncs varies:
1er, jo vaig a la cotxera a treballar cada dia i camino 30 minuts. Fa bé per la salut.
2on, pot agafar una bicicleta.
3er, pot parlar amb amics/gues i compartir entre tots el cotxe o moto.
4t, no es preocupi tant, que els que manen a la Generalitat i a l'Ajuntament posaran un serveis mínims totalment abusius, amb lo que es carregen el dret de vaga dels treballadors/es. Una altra cosa és que si fan això, igual els treballadors/es decidim que no surti ni un sol bus ni metro de les cotxeres.

Li recordo que el dia de vaga, els treballadors/es de bus i metro s'ens descompte el sou i anem a fer piquets a les cotxeres, com ho farem? doncs caminant o amb les altres opcions que li he donat.
Després farem assemblea a Plaça Espanya i anirem fins allà igual que abans.