miércoles, 8 de febrero de 2012

L’Assemblea de tarda dels treballadors/es de Bus i Metro de TMB ratifica la vaga el 27, 28, 29 de febrer i 1 de març

El culpable de que Barcelona es quedi sense transport públic aquells dies es diu Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, que no compleix lo acordad amb els treballadors/es

A l’Assemblea de la tarda, amb novament uns 2000 treballadors/es s’ha votat massivament per convocar vaga els dies 27, 28 i 29 de febrer i 1 de març. Cada dia s’aniria decidint, segons la reposta de la Direcció de TMB i l’Ajuntament de Barcelona, si es continua amb la vaga.

Denunciem que en el cas del Bus, el motiu de la vaga és l’impagament dels atrasos del 2011 (700 euros per treballador/a), l’incompliment del conveni (actualització de taules salarials = 800 euros, 5 minuts d’incidencia pels conductors/es = 380 anuals), la retallada de serveis (més abaix resumida) i la pujada tarifaria.
- Ajust d'oferta en dies feiners en 14 línies.
- Ajust d'oferta en caps de setmana i festius en 9 línies.
- Supressió de 4 línies: 31, 35, 105 i 158.
- Supressió de 3 línies en cap de setmana: 58, 75 i 91.
- Ajust d'oferta del Bus del Barri, 20 línies del qual (totes menys la 111 i la 116) deixaran de circular en diumenges i festius.

Els treballadors/es de Bus i Metro de TMB han elegit aquestes dates per que, tal i com l’Ajuntament va dir, en relació al Congrés Mundial del Móbil, aquells dies El mon mirarà a Barcelona i els treballadors/es de TMB volem mostrar-li al mon que aquests Ajuntament no compleix els seus acords, dona un pitjor servei de Bus i Metro a la gent de Barcelona i, a sobre, ho fa a un preu més car.

També volem recordar que les persones que assisteixen al Congrés Mundial del Móbil pagan un mínim de 600 euros per entrada. Un preu que evidentment la gran majoria de gent de Barcelona no es pot permetre, però si els directius de TMB i els polítics que manen a l’Ajuntament.

Finalment, diem alt i clar, que el CULPABLE de la vaga té nom i cognom: Xavier Trias, Alcalde de Barcelona amb un sou de 7,852 euros al mes, sense comptar dietes, ni pagues per assistir a reunions.

Aquí abaix el Conveni Col·lectiu que no estan respectant ni la Direcció de TMB ni Xavier Trias, Alcalde de Barcelona.

2 comentarios:

David Garcia dijo...

Si us deuen diners per que no aneu a judici i així eviteu boicotejar Barcelona sencera?

josep dijo...

per què portem 4 anys per cobrar una cosa que ens van negar durant molt de temps i que 4 sentencies ja ens han donat la raó...i seguim esperant.

llegeix aquí:
http://comitedescansos.blogspot.com/2012/02/el-tsjc-torna-donar-la-rao-672.html