martes, 14 de febrero de 2012

Veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet protesten per les retallades de servei i en solidaritat amb els treballadors/es de TMB

Dimarts 14 de febrer, a les vuit del matí, un grup de veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet han realitzat un piquet informatiu a l'estació de Metro de Santa Coloma sota el lema "L'AMB no ens estima". L'acció era per protestar per la condició que ens deixa, com a usuaris, la política de crisi de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i TMB, una de les principals empreses gestores.

Els problemes amb els que ens trobem són:

- Apujada del preu del bitllet senzill a 2 euros (38%) i de la T10 a 9,25 (12%), molt per sobre de l'IPC.

-Eliminació de vehicles a metro i Bus, així com eliminació de dues línies de bus a Santa Coloma (una de TMB i una altra, encoberta, de TUSGSAL)

-Pel que fa a TMB, l'incompliment sistemàtic dels acords presos amb els seus treballadors, que suposarien la creació de nous llocs de treball, tan necessaris, i la millora en general del servei. També aquesta acció serà una mostra de suport als treballadors en la seva lluita.

S'han repartit octavetes i penjat cartells, amb la finalitat d'informar els usuaris del metro i bus, tot convidant-los a no pagar, com a mesura de pressió que tenim a les nostres mans, per fer-nos escoltar. L'acció ha començat a l'estació de metro Santa Coloma i, tot seguit, les veïnes s'han dirigit en Metro a l'estació de Fondo on s'ha continuat fent difusió tant al Metro com a la parada de bus.

No hay comentarios: