jueves, 9 de febrero de 2012

El President de TMB, Joaquim Forn, no ve a la Cotxera de Zona Franca per no trobar-se als treballadors d'autobusos

El President de TMB, Joaquim Forn, havia de venir a visitar les instalacions de la Cotxera de Zona Franca amb el Cap de CON, Manel Barriga, el passat dimecres 8 de Febrer a les 9h.

Aquesta data no era una casualitat, el President va elegir aquest dia perque sabia que els treballadors/es de Bus i Metro estariem a l'Assemblea de Cotxeres de Sants. No volia trobar-se a ningú que li tirés en cara que no compleix els acords signats en Conveni col·lectiu.

Desgraciadament per ell i pel Responsable de Seguretat, Infraestructures i Instalacions de TB, Oscar Benitez, companys del Comitè de conveni vam ser alertats d'aquesta visita i ens vam plantar a les 8:30 a la Cotxera per rebre'l com es mereix. Un cop allà, el Cap de Seguretat ens va indicar que s'estava repensant venir.

Finalment, al veure que no marxavem, van desistir i el President de TMB no va treure el cap per la Cotxera de Zona Franca. Es veu que li fa vergonya mantenir-nos la mirada quan sap que està traïnt la seva paraula de que compliria el Conveni.

A la foto: Alguns companys preparant la rebuda.

No hay comentarios: